DEIF opruster med maritim strømforsyning fra Omron

DEIF opruster med maritim strømforsyning fra Omron

To Omron strømforsyninger til marine og offshore er nu en del af styringsleverandøren DEIF's produktportefølje. Samarbejdet skal styrke DEIF's position som en one-stop-shop inden for marine og offshore

Controller- og styringsleverandøren DEIF kan fremover tilbyde sine kunder i marine og offshore strømforsyninger, der er godkendt til maritimt brug.

Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem DEIF og Omron Electronics, hvor Omrons strømforsyninger S8VK-T og S8VK-S bliver en del af DEIF's maritime produktportefølje.

 - Vores kunder efterspørger i stigende grad, at vi som leverandør kan tilbyde en komplet pakke, så de kun behøver handle ét sted. Det er imidlertid meget omkostningstungt at udvikle og producere egne strømforsyninger. Derfor er vi rigtig glade for, at vi i stedet kan tilbyde vores kunder Omrons maritime strømforsyninger, som er af en meget, meget høj kvalitet, siger Claus Wendelin Jensen, afdelingsleder for Marine & Offshore i DEIF.En controller er ikke bedre end sin strømforsyning

Som global leverandør af innovative power management-løsninger til bl.a. vindmølleindustrien og den maritime sektor udvikler og sælger DEIF controllere, styringer og andre komponenter, der anvendes på blandt andet skibe og boreplatforme.

- Kvalitet er et fuldstændig afgørende parameter inden for den maritime branche. Vores controllere er ikke bedre end deres strømforsyning, så derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde et gennemtestet program af strømforsyninger, der lever op til branchens standarder, siger Claus Wendelin Jensen.

Globalt set-up
Fra Omron Electronics side glæder landechef Per Pilegaard sig ligeledes over aftalen med DEIF. Han hæfter sig ved, at der er et godt match mellem de to virksomheders globale set-up, hvor DEIF i udgangspunktet opererer med tre dages leveringstid.

-Ligesom DEIF har Omron en global tilgang til service og vedligehold. Skulle der opstå behov for service, er der sjældent langt til det nærmeste Omron-servicekontor, siger Per Pilegaard.

 - Vi ser dette samarbejde som en god mulighed for begge virksomheder for at tage markedsandele i en maritim sektor, der netop efterspørger leverandører, som kan tilbyde en bred portefølje af løsninger, tilføjer han.

Fakta om S8VK-T
3-faset strømforsyning med AC-input fra 380-480 VAC (320-576 VAC) og DC-input fra 450-600 VDC (450-810 VDC)
Fungerer ved omgivelsestemperaturer fra -40 til 70 ° C
PCB-belægning beskytter mod støv, ætsende gas og fugt
Overholder LR's maritime standarder Overholder EN 61204-3 og EN61203-4 Klasse B

Om OMRON
OMRON Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Control til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. OMRON blev etableret i 1933 og har omkring 39.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager OMRON til at skabe et velfærdssamfund ved at levere automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Om DEIF
Verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion til land og til vands. DEIF blev etableret i 1933 og beskæftiger i dag over 620 medarbejdere og er repræsenteret på mere end 50 markeder over hele verden.

-lipe

Læs mere om havne

28/10 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed